speciaal aanbod

Speciaal Aanbod voor bedrijven

Geachte mijnheer, mevrouw,

In deze economisch moeilijke tijden, is het bedrijf soms genoodzaakt herstructureringen in te voeren, zodat steeds meer werk door steeds minder werknemers gedaan moet worden. De maatschappij wordt steeds veeleisender, interface werk gezin verhoogt nog de druk op de werknemers.

Soms wordt het allemaal teveel voor de hardwerkende gemotiveerde werknemer. Het is allemaal dringend. Ze komen niet meer toe aan de belangrijke dingen. Overwerk. Hoofdpijn. Ze hebben geen zin meer in niets. Productiviteit en creativiteit gaan gevaarlijk achteruit. Opgepast voor burnout en depressie,…

Als we stress kunnen gebruiken om ons te stimuleren onze doelen te bereiken, ons energiek te voelen; in plaats van ons te remmen te verlammen, dan zitten we goed. Maar hoe ?

Wil u tevreden, gelukkige, ontspannen werknemers? Door middel van oplossingsgerichte coaching kan een werknemer zijn eigen oplossingen vinden, gestimuleerd worden, zelfvertrouwen krijgen, groeien, vaardigheden aanleren om met de toenemende eisen van werk en maatschappij om te gaan.

Oplossingsgerichte coaching is kort. Wij bieden u dan ook een pakket van 10 uur coaching aan. Op deze tijd kunnen drastische veranderingen optreden.De werknemer is dankbaar dat hij zulke groeikansen gekregen heeft van zijn bedrijf.Hij voelt zich beter, werkt dan ook efficiënter. De coaching beperkt zich niet tot louter het welzijn van de werknemer maar ook tot betere timemanagement, verbeterde relaties, tot managementskils voor managers.

De eerste sessie duurt 3 uur (uit ervaring lijkt dit het efficiëntst voor druk bezette personen) en is vrijblijvend: indien niet tevreden gratis.PS Zoals u weet: stress kost geld, niet alleen aan de maatschappij en de werknemer, maar ook aan het bedrijf.Maar weet u wel hoeveel stress aan uw bedrijf kost? Indien u wil kunnen wij dit voor u berekenen.U zult verrast zijn!!!

De wet van minister Miet Smet (cfr website voor de volledige wettekst) verplicht bedrijven om “iets” te doen tegen stress.
U hebt vast al goede oplossingen voorzien voor uw werknemers.
Misschien wil u ideeën uitwisselen met andere HR managers, arbeidsgeneesheren, over hun stressbeleid?
Misschien wil u weten wat allemaal mogelijk is?
Bent u geïnteresseerd in enkele praktische tips?s
Kom dan naar onze gratis infosessie.

Info link toevoegen