Annabel Craps

Over de trainer Mindfulness

Anabel Craps (1991) studeerde af als culturele agoge aan de V.U.B. en leerkracht gedragswetenschappen aan de KULeuven.

Ze werkte steeds met mensen als leerkracht voor anderstaligen, begeleidster in de sociale economie en museumbegeleidster.

Reeds in 2015 kwam ze zelf in contact met mindfulness en meditatie via een 8 weken training. De eerste jaren stond de eigen beoefening centraal. Ze sloot zich aan bij meditatiecentrum Dhammagroup in Brussel en nam deel aan meditatiebijeenkomsten en retraites bij I AM, Ehipassiko en Breathworks.

Uiteindelijk koos ze ervoor om de opleiding als trainer bij het Instituut voor Aandacht en Mindfulness I AM te volgen om de rijkdom aan technieken en inzichten te kunnen delen met anderen en behaalde ze er het certificaat van mindfulness trainer.

Zij heeft ervaring met het begeleiden van 8-weken trainingen mindfulness in samenwerking met Gemeenschapscentra Ten Noey en De Kriekelaar in Brussel.

Daarnaast begeleid ze ook meditatiesessies online. Ze werkte sessies Mindful bewegen voor ouderen uit in samenwerking met FeDos en begeleid wekelijkse meditaties via haar persoonlijke platform ‘Andando’.

Info link toevoegen