Isabelle

Isabelle Delvaux

Na haar universitaire studies in de orthopedagogische wetenschappen aan de KUL, heeft Isabelle psychotherapie opleidingen gevolgd in België en in Engeland.

In Leeds, Engeland, heeft zij een opleiding systeem- en gezinstherapie gevolgd. Ze heeft zich verder bekwaamd in de oplossingsgerichte systeemtherapie aan het Korzybski instituut (dr Luc Isebaert, Louis Caufmann, dr M Lefevere de Ten Hove).

Daarnaast heeft Isabelle nog een opleiding psychotraumatologie en EMDR gevolgd (BIPE), evenals een bijscholing ACT (acceptance and commitment therapy) .

Tijdens haar professionele loopbaan, had zij de kans om uiteenlopende ervaring op te doen en haar verder te verdiepen in diverse behandelmethodes, waardoor ze een professionele aanpak heeft, dat kan aangepast worden aan de klachten en noden van de cliënt. De onderliggende basis, blijft wel het oplossingsgericht gedachtengoed.

Isabelle heeft meerdere jaren gewerkt als psychotherapeut en leidinggevend therapeutisch coördinator in zowel ambulante als residentiële settings. Zij werkt thans ook parttime als psychotherapeut in een project rond jongdementie in een woon- en zorgcentrum verbonden aan de Broeders Alexianen. Tijdens haar professionele loopbaan, heeft zij onder andere ook bijkomend gespecialiseerde ervaring opgedaan in het werken met ouderen met functionele stoornissen, evenals met personen getroffen door een niet aangeboren hersenaandoening.

Misschien vraag jij je af wie Isabelle is als persoon? Als therapeut? We zouden een mooie omschrijving kunnen geven van haar betrokkenheid, haar oog voor krachtbronnen, haar bereidheid om in de bres te springen voor vrienden en mensen die lijden, haar rechtvaardigheidsgevoel, haar vechtlust voor haar geliefden,… doch we nodigen je uit om dit zelf te komen ervaren.

Isabelle: “De kern van het therapeutisch proces, is voor mij dat we samen op zoek gaan naar jouw doelstellingen en naar de beste weg om deze met kleine stappen te bereiken. Dit gebeurt met een rotsvast geloof in je eigen kracht en competenties, met respect voor ieders tempo en draagkracht. Ik beschouw therapie als een boeiende ontmoeting tussen twee mensen, waarbij beide partijen ervaren dat er nieuwe energie kan vrijkomen om bewust in het leven te kunnen staan. Tijdens de sessies, gaan we samen je mogelijkheden en vooruitgang verkennen en verdiepen , zoeken naar jouw waarden, om het beste uit jezelf en het leven te halen”.

Isabelle geeft individuele coaching en therapie voor allerlei problemen (stress, angst, depressie,…)

CV Isabelle

Talen:

Nederlands.

Engels.

Info link toevoegen