Speciaal aanbod bedrijven

Speciaal Aanbod voor bedrijven

Hou uw werknemers tevreden. Hebt u werknemers die duidelijk met een probleem worstelen?

Bedrijven willen snel resultaat. Daarom bieden we voor bedrijven een kortdurende individuele interventie aan van 10 uur. We verbinden er ons toe dat er op korte tijd drastische verandering geërvaard wordt door de werknemer. Externe coaches kunnen snel veranderingen stimuleren. De werknemer kan in alle vertrouwen moeilijkere situaties bespreken.

Speciaal voor werknemers die met een 'ei zitten', die kans hebben op burnout, kan deze interventie veel betekenen. Ook het bedrijf wint erbij: bij conflicten, stress, burnout, blijven werknemers sneller thuis, wegen op het bedrijfsklimaat. Het zijn net de meest productieve mensen die moeten oppassen voor burnout.

De eerste sessie van drie uur is vrijblijvend. We zijn er zo gerust in, dan we de garantie 'niet tevreden, niets betalen' voor deze eerste sessie aanbieden. U verliest dus niets om eens te proberen.

De volgende sessies gebeuren ook liefst in blokken van meerdere uren. Onze ervaring met bedrijven leert ons dat gesprekken van drie uur het efficiëntste werken. Door het focussen op 'oplossingen' komen we snel tot resultaat.

De kortdurende oplossingsgerichte therapie is in staat om bijna bij iedereen binnen de 10 uur drastische verandering te laten ervaren.

Na enkele weken zal uw werknemer zich dankbaar tonen voor de kans die hem geboden hebt. De loyaliteit tegenover uw bedrijf neemt hiermee toe.

We respecteren ook volledig de anonimiteit van de werknemer. In onze facturatie naar het bedrijf worden geen namen van werknemers vermeld.

Info link toevoegen