Emilie Frisque

Emilie Frisque

Emilie Frisque is erkend als eerstelijns psycholoog, waardoor ze jongeren van 16 tot 23 jaar algemene psychologische hulp kan bieden aan 11 euro en bij hogere tegemoetkoming aan 4 euro per sessie, met een maximum van 10 sessies per kalenderjaar. Vanaf februari betalen jongeren niets meer.

Emilie heeft ook een beperkt aantal plaatsen als geconventioneerde therapeut voor volwassenen aan 11 euro die het financieel moeilijk hebben.

Meer info? https://psychewijzer.be/epzvlaamsbrabant

Emilie Frisque is afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de K.U. Leuven (optie kinderen en adolescenten). Zij heeft ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en individuele begeleiding van kinderen en jongeren. Ze is erkend door de psychologencommissie (Erkenningsnummer: 902114842).

Zij behaalde ook het postgraduaat ‘oplossingsgerichte cognitieve en systemische therapie en begeleiding’ aan het Korzybski instituut in Antwerpen. Oplossingsgerichte therapie is een systeemtheoretisch model omdat de therapeuten systemen behandelen. Het is een uiterst respectvolle benaderingswijze die een veel uitgebreider standpunt inneemt ten aanzien van gezondheid dan de eenvoudige classificatie van pathologie.

Kinderen, adolescenten, hun ouders en volwassenen kunnen bij haar terecht voor psychotherapeutische begeleiding.

Talen: Nederlands, Frans, Engels en een basis Spaans.

Info link toevoegen