Angsten bij jongeren Groepscursus: daag jezelf uit

JongerentrainingĎDuik in je Lijfí

Jongerentraining‘Duik in je Lijf’
Een creatief traject om je lichaamsbewustzijn te vergroten en je beter in je vel te voelen.

Met deze training nodigen we jongeren tussen 16 en 23uit om te proeven van verschillende technieken omuit je hoofd te stappen en meer in contact te komen met je lichaam.

Voor iedereen die het gevoel heeft te leven op automatische piloot, last heeft van de ‘piekermolen’of soms wel eens verstrikt geraakt in het spinnenweb aan gedachtes en overtuigingen.
Het lichaam is een plek dat ons in staat stelt om te genieten, maar ook een plek waar emoties zich vast zetten en voor veel spanning kunnen zorgen. Het is een plek die ons een schat aan informatie kan geven over onze grenzen, onze angsten en verlangens. Als we ernaar leren luisteren ten minste…

De training bestaat uit 6 sessies van anderhalf uur.Iedere sessie bestaat uit een incheck-moment, lichaamsgerichte bewustzijnsoefening en creatieve therapeutische verwerking. De disciplines die aan bod komen zijn TRE (Tension, Trauma & Stress Release Exercises), Mindfulness, yoga (Hatha, Vinyasa en Yin yoga).

De training wordt begeleidt door psychologe en creatieve therapeute Tess Metdenanckxt en Mindfulness Trainer Anabel Craps. De yogasessies worden verzorgd door gast yoga-docent Simon Donceel

Datum & uur: Op zaterdagvoormiddagen. 14 okt, 28 okt, 11 Nov, 25 Nov, 9 Dec, 16 Dec.
Telkens 10u – 11u30
Prijs: Deze training wordt aangeboden binnen het kader van de conventie voor psychologen. Daardoor betalen de deelnemers 2,5 per sessie. De training wordt als geheel aangeboden en kost dus 15 euro.
Locatie: Groepspraktijk Stresslabo. J. Van der Vorstlaan 22, 3040 Loonbeek
Vragen & inschrijven via: mindvoelness@gmail.com

Info link toevoegen