Veronique Philips

Véronique Philips (°1971) is opgeleid als Oplossingsgerichte Cognitieve & Systemische Therapeut (Korzybski Instituut Brugge ism HOWest) en volgde een opleiding tot Mindfulness trainer aan het IAM, alsook een korte bijscholing in Acceptance & Commitment Therapy aan de ACT Academie.
Tijdens een verblijf in de VS volgde zij het vak Positive Psychology bij Prof. Tal Ben Shahar aan Harvard University. Momenteel specialiseert zij zich in Somatische Psychotherapie met de 4-jarige opleiding Hakomi Mindful Somatic Psychotherapy aan het Hakomi Institute Mallorca.

Véronique is tevens oplossingsgericht& ontwikkelingsgericht coach en is gecertifieerd stress-en burn-out coach. Zij isactief als loopbaancoach bij het door de VDAB erkende loopbaancentrum Make me Fly! en heeft tevens ervaring met het coachen van (startende) ondernemers. Sinds 2013 begeleidt zij werknemers, starters en ondernemers bij het herontdekken van hun unieke veerkracht bij het maken van professionele keuzes en het omgaan met stress, verandering en herstel. Véronique heeft 2 universitaire basisdiploma’s en is Master in de Slavische Talen & Culturen.
Doelgroep
Als psychotherapeut richt zij zich tot (jong)volwassenen en ouderen
Als loopbaancoach richt zij zich tot werknemers en zelfstandigen
Talen
Nederlands, Engels, Frans
De begeleiding met de VDAB-cheques kan enkel in het Nederlands

Beschikbaarheid
Véronique werkt op maandag in het Stresslabo (10u tot 19u)

Info over loopbaancoaching via de VDAB-cheques
Loopbaanbegeleiding helpt werknemers én zelfstandigen om een antwoord te vinden op loopbaanvragen als:
• Hoe vind ik weer plezier en voldoening in mijn werk?
• Zou ik gelukkiger zijn in een andere job? En welk werk past dan beter bij mij?
• Welke richting wil ik uit met mijn carrière?
• Hoe kan ik een betere balans vinden tussen werk en privé?
• Hoe kan ik beter omgaan met stress op het werk?
• Hoe wend ik een burn-out af? Hoe ga ik weer verder na de ‘crash’?

Aan het einde van het traject heb je een helder zicht op wat je wil, kan en graag doet. Je weet in welke omgeving je best floreert en wat je beter vermijdt. Je hebt het zelfvertrouwen om te kiezen vanuit oprechte beslissingen die passen bij jou en je leven.

Voor loopbaanbegeleiding in het Nederlands kan je VDAB-loopbaancheques aanvragen. Je betaalt zelf slechts 40 euro per pakket van 4 uur. Je kan tot 8 uur begeleiding krijgen. Meer informatie hierover vindt je op deze websites: https://makemefly.be/carriere-coaching/loopbaanbegeleiding/ en https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding Contacteer Véronique voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek via veronique@makemefly.beInfo link toevoegen